MAKLUMAN / INFO SEMASA
KEPADA GURU YANG MEMBAWA MASUK MURID KE MAKMAL... SILA PASTIKAN MURID-MURID TIDAK MENCABUT WAYAR ATAU MENGALIH PERALATAN YANG SUDAH DISUSUN ATUR.

GURU GURU DAN KAKITANGAN YANG BELUM MEMENUHI SYARAT KURSUS 5 HARI SEMINGGU SEPERTIMANA EDARAN PEKELILING... SILA PASTIKAN DATA ANDA SUDAH LENGKAP SEPERTI ARAHAN.


SYABAS KEPADA TEAM DOKTOR MUDA SKBP.. TOP 5 PERINGKAT KEBANGSAAN.

16 February 2009

SI CILIK JAGOAN

* Adik Haikal menerima medal dan sijil daripada PK Ko Pn. Hajah Normadiah. Manakala Adik Nurain menerima medal dan sijil daripada PK Pentadbiran Pn. Hajah Rohani bt. Abdullah.

Adik Haikal b. Nazeri, 7 tahun, murid Tahun Satu Sekolah Kebangsaan Beris Panchor bersama kakaknya Nurain bt. Nazeri murid Tahun 5 telah mencatat kenangan manis apabila bergelar Johan dan Naib Johan dalam Kejohanan Badminton Terbuka MSSK yang telah diadakan pada 9, 10 dan 11 Februari 2009 yang lepas.
Lebih menbanggakan lagi apabila Adik Haikal yang ketinggian hampir sama dengan raket yang dipegangnya dapat mengalahkan murid yang jauh lebih tinggi daripadanya.
Adik Haikal muncul Naib Juara dalam acara perseorangan dan beregu. Manakala Adik Nurain muncul dalam acara perseorangan dan beregu. Warga SKBP mengucapkan tahniah kepada pasangan adik beradik ini.

2 comments:

manlaksam said...

Tahniah!Tahniah!

muharowang said...

terima kasih, terima kasih, terima kasihhhhhh

TAKWIN SKBP

PENGUNJUNG SETIA

KEMBALI RUANG UTAMA