MAKLUMAN / INFO SEMASA
MAJLIS SAMBUTAN HARI RAYA PERINGKAT SEKOLAH AKAN DIADAKAN PADA 23 JULAI 2015 (KHAMIS). HARAP MAKLUM.

SATU TAKLIMAT BERKAITAN DENGAN TUGASAN SEMASA AKAN DIADAKAN DI BILIK MESYUARAT PADA 09 0G0S 2015, JAM 1.20 pm, SEMUA GURU DAN KAKITANGAN DIJEMPUT HADIR. HARAP MAKLUM. .


KEPADA SEMUA GURU DAN STAF SOKONGAN YANG BELUM MENCAPAI 5 HARI BERKURSUS SEHINGGA 12 OGOS 2015, SILA SEMPURNAKAN DATA KURSUS ANDA. SURAT TUNJUK SEBAB AKAN DIKELUARKAN OLEH JPN KEPADA MEREKA YANG GAGAL BERBUAT DEMIKIAN. HARAP MAKLUM.

16 February 2009

SI CILIK JAGOAN

* Adik Haikal menerima medal dan sijil daripada PK Ko Pn. Hajah Normadiah. Manakala Adik Nurain menerima medal dan sijil daripada PK Pentadbiran Pn. Hajah Rohani bt. Abdullah.

Adik Haikal b. Nazeri, 7 tahun, murid Tahun Satu Sekolah Kebangsaan Beris Panchor bersama kakaknya Nurain bt. Nazeri murid Tahun 5 telah mencatat kenangan manis apabila bergelar Johan dan Naib Johan dalam Kejohanan Badminton Terbuka MSSK yang telah diadakan pada 9, 10 dan 11 Februari 2009 yang lepas.
Lebih menbanggakan lagi apabila Adik Haikal yang ketinggian hampir sama dengan raket yang dipegangnya dapat mengalahkan murid yang jauh lebih tinggi daripadanya.
Adik Haikal muncul Naib Juara dalam acara perseorangan dan beregu. Manakala Adik Nurain muncul dalam acara perseorangan dan beregu. Warga SKBP mengucapkan tahniah kepada pasangan adik beradik ini.

2 comments:

manlaksam said...

Tahniah!Tahniah!

muharowang said...

terima kasih, terima kasih, terima kasihhhhhh

TAKWIN SKBP

PENGUNJUNG SETIA

KEMBALI RUANG UTAMA