MAKLUMAN / INFO SEMASA
MAJLIS SAMBUTAN HARI RAYA PERINGKAT SEKOLAH AKAN DIADAKAN PADA 23 JULAI 2015 (KHAMIS). HARAP MAKLUM.

SATU TAKLIMAT BERKAITAN DENGAN TUGASAN SEMASA AKAN DIADAKAN DI BILIK MESYUARAT PADA 09 0G0S 2015, JAM 1.20 pm, SEMUA GURU DAN KAKITANGAN DIJEMPUT HADIR. HARAP MAKLUM. .


KEPADA SEMUA GURU DAN STAF SOKONGAN YANG BELUM MENCAPAI 5 HARI BERKURSUS SEHINGGA 12 OGOS 2015, SILA SEMPURNAKAN DATA KURSUS ANDA. SURAT TUNJUK SEBAB AKAN DIKELUARKAN OLEH JPN KEPADA MEREKA YANG GAGAL BERBUAT DEMIKIAN. HARAP MAKLUM.

15 February 2009

PERLANTIKAN PENGAWAS

*Album Sepenuhnya Akan Dimuat Turun Dalam Blog Bergambar SKBP Sedikit Masa Lagi.Buat sementara waktu boleh dilayari melalui album 2009 di bahagian atas blog ini.

15 FEBRUARI 2009-AHAD, Majlis Perlantikan Watikah Pengawas pada tahun ini telah disempurnakan oleh Yang Setia Ketua Polis Daerah Bachok iaitu Sarjan Che Musa@Rosdi. Beliau turut ditemani Koperal Abu Seman b. Hj. Yahya bagi menyempurnakan majlis pada pagi ini. Dalam majlis tersebut, beliau turut menyampaikan pesanan dan nasihat kepada murid-murid semua. Pihak sekolah merakamkan jutaan terima kasih diatas kesudian beliau meluangkan masa bagi menjayakan Majlis Pelantikan Watikah Pengawas.

No comments:

TAKWIN SKBP

PENGUNJUNG SETIA

KEMBALI RUANG UTAMA